Megbízható gázszerelő gázkazán szereléshez

Megbízható gázszerelő otthona biztonságáért és melegéért

Napjainkban a gázkazán az egyik leggyakrabban használt fűtőberendezés. A gázkazán esetében egyszerűbb szabályozni a felhasznált gázmennyiséget és még a környezetet is kímélhetjük vele.

A régebbi építésű társasházak esetében találkozhatunk elavult technológiával.

A gázkazán szerelése és gázkonvektor tisztítása rendkívül fontos és komoly szakértelmet igényel. Munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk a jogkörben meghatározott időpontig (1-3 év).

AJÁNLATKÉRÉS

A gázkazán időben való szerelése megelőzheti a komoly bajt

Az emberek többsége csak akkor hív szakembert, ha már elkerülhetetlen, vagy beállt a baj. A fűtési időszak kezdetekor nehéz szakembert találni, mert mindenki ilyenkor szeretné elvégeztetni a gázkazán szerelését és gázkonvektor tisztítását. Ezt azonban hamarabb is megteheti.

A gázkazán szerelésére és karbantartására évente legalább két alkalommal kellene időt fordítani. Egyszer a nyári átállások során, másodszor pedig a téli fűtésszezon megkezdése előtt.

Az ellenőrzések során munkatársaink megvizsgálják, hogy nincs-e szivárgás, a tartozékok minősége megfelelő-e, illetve azt is, hogy a vezetékek beszerelése az előírásoknak megfelelőlen történt-e meg. Emellett a gázkonvektor tisztítását is elvégzik munkatársaink, ha szükséges.

A régi, turbós gázkazán cseréjével spórolunk a rezsin

Amennyiben energiát szeretne megtakarítani, régi cirkóját, amely nyílt égésterű vagy turbós készülék, cserélje le egy új biztonságosabb és megbízhatóbb modern kazánra.

Egy régi cirkó javítása és karbantartása körülményesebb és többször fordul elő meghibásodás is, amely komolyabb javítási költségeket von maga után.

A turbós gázkazán cseréje ezzel szemben kedvezőbb megoldás lehet. Az újabb gázkazánok biztonságosabbak, és kívülről használják fel az égéshez szükséges levegőt.

A régi kazán eltávolítása után a kéményes és gáztervező szakemberek segítségével megkezdődhet az égéstermék elvezető és az oxigén adagolására alkalmas vezeték rendszerek kiépítése.

Az utolsó munkafázisban az új gázkazán készülék elhelyezésére, bekötésére és beüzemelésére kerül sor. Ezután a kéményes szakember látja el a hatáskörébe tartozó feladatokat, amellyel véget is ér a turbós gázkazán cseréje. 

Gázszerelő munkatársaink szolgáltatásai:

  • konvektor cseréje
  • fűtésrendszerek átépítése, légtelenítése, szerelése
  • csöpögő, szivárgó fűtés csövek szerelése, javítása, cseréje, átépítése
  • központi fűtés tervezése, szerelése, átvizsgálása, javítása
  • kondenzációs készülékek kiépítése, tervezése
  • fűtésrendszer tisztítása
  • gáz hibaelhárítása
  • gázrendszer kiépítése, tervezése
  • gázbojler cseréje, karbantartása

Szolgáltatásaink magánszemélyek, társasházak és irodaházak számára egyaránt elérhetőek.

AJÁNLATKÉRÉS

Keressen minket bizalommal!

Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítség megválaszolni a kérdéseit. Munkatársaink 8:00 - 17:00 óráig hívhatóak. 

Iroda

Műszaki információk / Felmérés

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram