Bemutatkozás

Cégünk fő tevékenysége a lakossági és ipari légkondicionáló berendezések felszerelése és üzembehelyezése, a klímaberendezések karbantartása, tisztítása, illetve szervizelése. Olyan cégek és magánszemélyek részére is megoldást tudunk nyújtani, ahol akár több klímaberendezés is megtalálható. Munkavégzésünk elsődleges helyszíne Budapest és Pest megye. Lassan több, mint 15 évnyi tapasztalatot szereztünk a szakmában és sok referenciával is rendelkezünk.

Ha meglévő klímája (legyen szó akár oldalfali klímáról, akár mennyezeti klímáról vagy padlón álló klímáról) éves karbantartását szeretné elvégeztetni vagy bármilyen meghibásodást tapasztal, esetleg egy új készülék felszerelését tervezi otthonába, irodájába, várjuk jelentkezését. Ingyenes helyszíni felmérésünk során megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb klíma készülékeket.

Elsősorban környezetkímélő és energiatakarékos, csendes kivitelezésű légkondicionálók szerelési munkálatait vállaljuk, de természetesen alacsonyabb árkategóriás klímaberendezések beüzemelése sem akadály.

Elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk. Profi szakemberekből álló csapatunk a garancia arra, hogy az Ön által megvásárolt és üzembe helyezett klímaberendezés beváltja a hozzá fűzött reményeket. Munkatársaink kellő szakmai tapasztalattal, megfelelő szakértelemmel rendelkeznek, illetve modern és korszerű szerszámokkal teljesítik a rájuk bízott klímaszerelési munkálatokat. A legjobb tudásunk szerint próbáljuk kielégíteni megrendelőink klimatizálással és hűtés-fűtéssel kapcsolatos igényeit.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerül Önben, forduljon hozzánk bizalommal!

A Norad-Cool Kft. csapata

20 év tapasztalat

Szakértői csapat

Minőségi anyagok

Keressen minket bizalommal!

Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítség megválaszolni a kérdéseit. Munkatársaink 8:00 - 17:00 óráig hívhatóak. 

Iroda

Műszaki információk / Felmérés

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram